Haapala Tiina

Vihdin seurakunta

Kirkolliskokousvaali ehdokasnumero         49
Hiippakuntavaltuusto ehdokasnumero      26

Olen Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen ja  kolmen lapsen äiti Vihdistä.

Kiinnostukseni kohteena on yhteiskunnallinen vaikuttaminen eri muodoissa.

Olin KD: n Uudenmaan vaalipiirin Eduskuntavaaliehdokkaana 2019.
Olen Vihdin kirkkovaltuuston 1. varajäsen, Lohjan perheasiain-keskuksen johtokunnan jäsen, Nummelan palvelutalo Kaarikeskussäätiön hallituksen jäsen.

Kirkko on meitä jokaista varten, se on osa ihmisten elämää sen kaikissa vaiheissa. Toivon, että jokainen myös kirkosta etääntynyt kokisi olevansa tervetullut ja löytäisi oman tapansa toimia seurakunnassa.

Mikä muuttuisi, jos tulisin valituksi. Haluan tuoda uudenlaista näkökulmaa kirkon päätöksentekoon. Kaikkia toimintamuotoja on tarkasteltava niitä rohkeasti kehittäen ja rakenteellisesti uudistaen kirkon perustehtävää unohtamatta. Rakenteita uudistamalla voidaan kirkko, sen monipuolisuus ja tulevaisuus taata. Kirkon voimavarat on suunnattava ydintoimintaan, joista ei voi tinkiä. Ikäihmiset, diakoniatyö, lapsiin, nuoriin aikuisiin ja perheisiin tulee panostaa entistä enemmän jatkossa.