Hammert Hans

Asiantuntija

Mäntsälän seurakunta

Olen 44. vuotias, naimisissa oleva 2 teini-ikäisen pojan isä. Varsinainen leipätienesti tulee energia-alalta. Toimin Mäntsälän seurakunnan kirkkovaltuustossa ja srk-neuvostossa. Pienempiä luottamustehtäviä on myös kertynyt vuosien varrella.

Harrastuksiin kuuluu, metsästys, kalastus, lenkkeily, perheen kanssa olemista. Eteenpäin pyrkivä, positiivinen, huumorintajuinen. Perinteiden vaalija.

Haluan olla rakentamassa kirkkoa joka ei unohda minkä perustan päälle se on rakennettu. Yhteisten asioiden ajaminen ja perehtyminen niihin kiinnostavat minua. Kirkolla on annettavaa tänäkin päivänä, evankeliumin sanoma ei ikinä vanhene.

Kirkon pitäisi rohkeammin pitää esillä raamatun sanomaa. Tämä koskee meitä jokaista kirkon jäsentä, meillä kaikilla on vastuu tässä asiassa. Ilman sanoman julistusta ei ole jatkumoa, eikä kirkkoa.