Kekki Minna

Vihdin seurakunta

Ekonomin ja hallintotieteiden maisterin opintojen ja vuosien ulkomailla asumisen jälkeen olen juurtunut Vihtiin naimisiin menon myötä. 3:n pienen lapsen arjen melskeessä käytän joka hetken Raamatulle ja opetuksen kuunteluun. Heräsin pari vuotta sitten ”nuukahtaneesta” kristitystä eloon ja perheen ohella kirkkovaltuusto työryhmineen, KD:n toiminta ja raamattupiiri täyttävät Raamatun ulkopuolisen ajan. Raamatun ja Jumalan tunteminen muutti elämäni 180 astetta.

Paha ei tunne rajoja eikä pohjaa. Jeesus oli täynnä armoa ja totuutta. Valmistautuessamme Jeesuksen paluuseen on tärkeää ymmärtää armo ja mitä se tekee. Tiitus 2:11-12 aukaisee että se ”opettaa meitä” Jumalan voimasta joka muuttaa meitä Pojan kaltaiseksi. Meidän tulee puhdistautua Sanalla, totuudella, ja samalla tuhota pahan tekoja Jeesuksen jalanjäljissä. Raamatun voima on valtava ja haluan viedä totuuden Sanaa eteenpäin seurakunnissa ja Suomessa.

Raamatun mietiskely uudistaa mieltämme Kristuksen mielen mukaiseksi. Se avaa Jumalan tahdon jokaiselle. Raamatun avaaminen on jäänyt ”jalkoihin” ja palan opetuksen lisäämiseksi seurakunnissa. Passiiviset, tietämättömät kristityt ovat suupala pahalle ja taivasta odottaessa moni elää helvettiä maan päällä. Jeesus toi taivaan sisällemme. Opetuksen lisääminen niin papeille kuin seurakuntalaisille on ”muutoslistallani” ykkösenä.