Nummi Kirsi

Maat. ja metsät. maisteri

Leppävaaran seurakunta

Hiippakuntavaltuusto ehdokasnumero    36

Olen 35-vuotias Espoon Lintuvaarassa asuva kolmen lapsen äiti ja yhden miehen vaimo. Työskentelen Kilpailu- ja kuluttajavirastossa kuluttajaoikeusneuvojana. Työssäni olen tottunut sovittelemaan ja etsimään ratkaisuja ongelmatilanteisiin.

Kirkon toiminnassa olen ollut mukana lapsesta asti ja eri työalat ovat minulle tuttuja. Luottamushenkilönä olen toiminut vuodesta 2015 alkaen ja myös hallintorakenne on tullut tutuksi. Kuluvalla kaudella olen Leppävaaran seurakuntaneuvoston sekä Espoon yhteisen kirkkovaltuuston jäsen.

Koen kutsumusta olla vaikuttamassa kirkossamme tehtäviin päätöksiin. Haluan miettiä asioita järjellä ja sydämellä, Raamatun sanaan luottaen. Hiippakuntavaltuustossa toivon voivani edistää seurakuntien yhteyttä ja elinvoimaisuutta.

Usko Jumalaan on elämäni tärkein voimavara. Kirkolla on maailman paras uutinen kerrottavana ja toivon voivani omalla paikallani toimia ilosanoman eteenpäin viemiseksi. Hiippakunnan tasolla haluaisin erityisesti pitää lähetystyötä esillä tukemalla seurakuntien tekemää työtä sekä lisäämällä yhteisiä lähetystilaisuuksia.

Slogan: Järjellä ja sydämellä, Raamatun sanaan luottaen