Roine Kari

Nuorisotyön ohjaaja

Espoonlahden seurakunta

Hiippakuntavaltuusto ehdokasnumero    38

Olen Kari Roine ja olen ehdokkaana mukana, koska haluan olla aktiivinen seurakuntalainen. Omasta mielestäni on hienoa, kun kukin, voi olla omien kykyjensä mukaan mukana. Itse olen saanut olla jo useamman kauden luottamushenkilönä. Ensin olin yhden kauden varajäsenenä yhteisessä kirkkovaltuustossa ja sen jälkeen olen nyt viidettä kautta varsinaisena jäsenenä yhteisessä kirkkovaltuustossa (YKV) ja Espoonlahden seurakunnan seurakuntaneuvostossa. Olen ollut myös neljä kautta yhteisen kirkkoneuvoston Espoonlahden (YKN) edustajana. Näin olen päässyt vaikuttamaan minulle tärkeissä yhteisissä asioissamme. Olen nyt myös jäsenenä yhtymän henkilöstöasiain johtokunnassa.

Kotipaikkani on ollut nyt Latokaskessa 8 vuotta. Olen asunut Espoonlahden alueella vuodesta 1982, aluksi Yläkivenlahdessa 11 vuotta ja sen jälkeen useammassa osoitteessa alueellamme.
Merkittävin koulutukseni on nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja. Moninaista muuta työkokemusta olen hankkinut lähinnä rakennusalan kaupallisissa tehtävissä.

Harrastuksenani on: vapaaehtoistyö, useina erilailla ilmenevinä muotoineen, esimerkiksi: rukouspalvelijana, kirkkoväärtinä. Merkittävä osa vapaa-ajastani kuluu auttamistyössä, kotimaassa, Virossa ja Latviassa.

Vaimoni, Sanna, on merkittävä tukeni niin rukouksessa kuin avustustyössäni.

Aikuinen poikani, Olli, vaihtoi kiirerytmisen ”etelän arjen” Kuusamon rauhaan ja asuu vaimonsa ja kahden koiran kanssa siellä tehden lähihoitajan töitä.