Salminen Antero

TM, kenttäpäällikkö

Leppävaaran seurakunta

Pitkäaikainen kokemus kirkon tehtävistä mm. Nuoriso-ohjaajana, diakonina ja teologian maisterina. Luottamushenkilönä yli 20 vuotta Espoon SRK yhtymän valtuustossa ja sekä YKN että Kiinteistö JK jäsenenä.

Leppävaaran SRK neuvostossa varapj. vuosia sekä Hiippakuntavaltuustossa. Partiolippukunnan johtaja ja piirihallituksen jäsen. Olen käynyt pankinjohtajakoulutuksen ja työskennellyt pankissa. Mikkelin Hiippakunnassa toimin rovastikunnan johtokunnan pj. SVTK:N PIIRIN pj. 30 rippikoululeirillä ja Israelissa ryhmien johtajana 3v. Espoon Gideonin veljespiirin kappalainen 10v.

Katson omaavani riittävän kokemuksen Kirkon ylimpään päätöksentekoelimeen. Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto, jolla on ollut vahva asema kristinuskon alkuajoista lähtien. Talousasioiden ymmärrystä ja kokemusta  tarvitaan Kirkon talouden kiristyessä. Toivon evankeliumin vaikuttavuuden lisääntymistä yhteiskunnassa.

Haluaisin, että Kirkon ydinsanoma tulisi tunnetuksi kaikille ja Raamatun Sanaa pidetään enemmän arvossa. Lapset, nuoret ja perheet ovat kirkon tulevaisuus, joka turvaa myös talouden tasapainon.